Malmö

Hej!

Idag har vart en lång dag. Klockan ringde 07.50, dags att äta frukost innan stallet. Suttit på alla hästar i stallet förutom den ena inhyrningen (en liten ponny), så jag har fått jobba idag! (Och hästarna med såklart). Alla har skött sig galant iallafall. Började med Anettes fina treåring. Så himla cool, riktig "liten" kanonkula! Hon är hög och har stort huvud men är relativt kort i hals och kropp så inte jättestor att rida. Mycket pigg o glad o vill alltid ha något att göra. Kul med sånna! Gick vidare till inhyrningshästen vars ryttare fick stå på backen och kolla till en början för att sedan sitta upp och få känna på hur det ska kännas när den går "rätt". trevlig häst att rida när hon ger med sig och låter ryttaren bestämma lite också.

Pia, skimmeln som tyvärr inte fick vara med på bild idag är nog min favorit. Hon går som en klocka, är pigg o alert och himla trevlig att rida på👍🏼

Sen har vi den som nästan är störst, Boris. Hög som ett hus, vill bära huvudet högt och är rätt smal så då känns han ännu högre😅 gick också trevligt idag. Fick sig ett kortare pass.

Färdiga i stallet halv 1, duschade o bytte om och sedan stack vi in till Malmö en sväng. Åt god mat, shoppade lite och avslutade med bio.

Lång dag som sagt, trött som aldrig förr så nu ska jag släcka lampan. Godnatt

Kommentera här: