Februari slut

Sista februari idag ja. Imorgon ny arbetsvecka och ny månad. 

Dagen har spenderats på stan. Har vart en sväng hos frissan, vilket var så behövligt! Jag skulle vilja ha en personlig frisör, eller kanske snarare en massör som kan massera mitt huvud sådär som dom gör varje dag. Hon fick bort huvudvärken som smög sig på under morgonen (som för övrigt kommer o går lite hela tiden nu för tiden). Men det var verkligen skönt iallafall.
Köpte ett par nya supersnygga, jättesköna  jeans också! Har inte någon bild dock så ni får fantisera om hur dom ser ut. Lite halvt ljusa, rätt slitna/håliga..

Ooch ett par sommarskor också hehe.. Måste slänga mina favoriter för att dom är alldeles för håliga så var tvungen att ersätta dom.



Skulle ju vart o tagit blodprov idag, men dom var alldeles för slöa där inne så vi hann inte innan frissan. Får åka in senare i veckan om jag ska ha något, men det lät så krångligt när Amanda berättade att man först var tvungen att checka det på internet efter ett par dagar, skriva ut det och gå till en doktor som sedan säger hur det ligger till. Väldigt jobbigt för en som är så bekväm som mig hehe..