Dags för sängen!

Äntligen får jag krypa ner i min sköna säng! Trött är bara förnamnet...

Det blev ingen vidare bra start för min del idag och min ridning kom igång först efter hälften av hästarna. Kändes ungefär som att huvudet bara snurrade och ingen koll på någonting. Så himla svårt att fokusera på det man ska när man inte känner att man har koll på allt annat till 100%. Man förstår inte vad dom säger i högtalarna, inte vilket nummer som är inne på banan eller vem som ska hålla sig beredd osv. Eftersom att jag alltid har behövt ha koll på allt sådant innan så får mitt huvud lite panik när jag inte har det, och då går det ut lite över resten utav mitt tänkande, vilket är dumt.

Alla hästarna kändes fina på framhoppningen, hoppade runda och avslappnade språng och jag red lugnt och gick metodiskt igenom i huvudet hur jag skulle göra. Men väl inne på banan så är det som att hjärnan drar iväg i 180 och bara tänker på allt som jag inte ska göra o ja den övertänker en massa helt enkelt. Den börjar leta distanser alldeles för tidigt och förstör rytmen, o då blir det lite småkaos. 
Jag måste helt enkelt jobba på att fortsätta ha samma bra tänk inne på banan som på framhoppningen och försöka bli lite positiv till allt istället. Jag vet att jag är lite väl självkritisk och det är svårt att bli av med, men jag jobbar på det.
Fick iallafall två bra nollrundor på Briliant i 1.20.. :) film kommer nog upp imorgon. Kan inte lägga in dom från telefonen..