I'm alive no worries

Jag har inte dött om ni undrar.

Det har hänt en hel del i mitt lilla liv sen sist jag skrev. Ett par dagar efter att min dator sa hejdå så tackade även min telefon för sig. Hjärnkontoret på den fungerar fortfarande men skärmen går att separera från resten så ja det är rätt svart vad man än försöker sig på. Beställde en ny telefon, något kinesiskt skit som ska likna en samsung. Tur att den var billig för den SUGER VERKLIGEN. Touchen laggar, den hänger sig och gör lite som den vill. Hoppas att den inte blir långvarig i mina händer. 
Jag kan heller inte göra några blogginlägg från den för att den har för lite minne till att ladda ner appen (har 4 andra appar på den...)

Årets sista tävling har vart. Hade med mig fyra hästar varav en ny. Dom hoppade bra båda dagarna. En liten incident med en utav dom i den stora klassen. Inget allvarligt men vi slog oss lite. Vet inte om jag har fått en nerv eller något i kläm i nacken/huvudet för det värker till o från och jag har väldigt lätt för att bli yr. Borde boka en ny massagetid.

Skulle egentligen till Österrike men planen ändrad. Stannar hemma ett par veckor och får sedan se vart/om vi åker någonstans. 

Cleo fick sin operation precis i sista sekund. En veterinär gav henne en spruta och sedan en till veckan efter. Detta skulle göra att valparna dog samt sätta igång allt. Bara det att det inte sattes igång så om inte veterinären (som först skulle tagit henne) tagit henne till Sofia så hade hon dött. Hon ser nu ut som när hon var hundvalp, dvs liten och smal. Tycker så otroligt synd om henne och vill egentligen inte lämna henne själv, men har inte mycket till val. Hade velat ha mer tid till henne men det är inte lätt när jag jobbar hela dagarna.